Očala

Pripomoček za vid, zaščita ali modni dodatek

Ni pomembno koliko ste stari, kaj počnete in kaj vam polepša pogled na svet. Očala so pripomoček s katerim se sreča skoraj vsak prebivalec našega planeta v določenem obdobju življenja.

Včasih so bila očala nekaj nujno potrebnega, njihovo bistvo je bilo izboljšanje vida. S časom se je pokazalo, da so očala mnogo več kot samo pripomoček za boljši vid. Danes je njihov poudarek poleg dobrega vida tudi na ugodju nošenja in njihovem videzu. Očala morajo biti estetska in modna, saj se uporabljajo tudi kot modni dodatek.

Očala za vsakogar

Očala za vsakogar

Očala so lahko sončna, da zaščitijo oči pred soncem in nevarno UV svetlobo, lahko so modni dodatek, da vam osvežijo in popestrijo vsakdan. Zaščitna očala zaščitijo oči pred udarci in nevarnimi delci pri delu, športna očala pa vam izostrijo vid v težkih svetlobnih pogojih. Namenov za katere se očala uporabljajo, je veliko. Lahko vam jih podamo nekaj, za vse ostale pa ste na vrsti vi saj se namen očal določi na podlagi vaših želja, potreb in uporabe le teh.

Očala kot modni dodatek

Očala kot modni dodatek

O optiki Moj optik vam želimo pomagati najti ustrezen očesni pripomoček, ki vam bo olajšal in polepšal pogled na svet. Za vas smo pripravili izbrane blagovne znamke, ki so kakovostne, sveže in modne. Nismo pa pozabili tudi na tiste, ki želite imeti klasično obliko očal na katere ste navajeni.

V očala lahko vgradimo enožariščna stekla (očala za  daleč ali očala za blizu), dvožariščna stekla (očala za daleč in za blizu hkrati) ter večžariščna ali progresivna stekla (očala za vse razdalje). Specializirani smo za kakovostna stekla nemškega proizvajalca Carl Zeiss, poleg tega pa sodelujemo tudi z ostalimi proizvajalci stekel iz Slovenije in tujine.

Očala za šport

Očala za šport

V meniju na levi strani boste našli več informacij o očalih, vrstah očal in očalnih steklih, ki so vam lahko v pomoč pri izbiri in odločitvi, kakšna očala zares potrebujete.

V primeru, da boste imeli še kakšno dodatno vprašanje, se lahko obrnete na nas preko kontaktnega obrazca ali telefona in z veseljem vam bomo odgovorili in vam svetovali.