Očala Boss Orange

Kakovostni korekcijski okvriji prestižne znamke Hugo Boss

Predstavljamo vam novo linijo korekcijskih okvirjev Boss Orange. Kolekcija Boss Orange je mladostna in cenovno bolj dostopna linija prestižnih korekcijskih očal Hugo Boss. Linija zajema tako moško kot žensko kolekcijo okvirjev za očala, ki so primerna tako za enožariščna kot za progresivna očala.

Očala Hugo Boss

Očala Hugo Boss

Očala Boss Orange so zelo kakovostna in vzdržljiva. Odlikujejo jih moderne, aktualne linije in zanimive barve. Prav noben okvir ni dolgočasen in zadovolji še tako zahtevnega uporabnika. Očala Boss Orange so narejena iz različnih materialov. Lahko so kovinska z nosniki ali pa narejena iz umetnih mas. V zadnjem času se v okvirjih rada prepletata imitacija lesa v različnih barvah in gladke površine.

Očala Boss Orange

Očala Boss Orange

Očala Boss Orange za moške

Za moške korekcijske okvirje so pri Boss Orange značilne tanke, izoblikovane linije v rjavih, črnih in modrih odtenkih iz nerjavečega jekla. Taki okvirji so lahki in zelo močni.

Očala Boss Orange za ženske

Ženska očala Boss Orange so poznana po živahnih barvnih kombinacijah, prepletanju dveh barv in po različnih vzorcih v samem okvirju.

 

Očala Boss Orange za ženske

Očala Boss Orange za ženske

Očala Boss Orange so nekaj posebnega. Vabimo vas, da jih preizkusite!

Koristen nasvet

Koristen nasvet:

Pri izbiri korekcijskih okvirjev je zelo pomembno, da se z njimi dobro počutimo in jih radi nosimo. Okvir mora biti ustrezne širine, ne preširok in ne preozek, očala pa udobna in ne pretežka. Z očali lahko oči poudarimo in zasijemo!