Očala Jaguar

Korekcijski okvirji za moške

Korekcijski okvirji Jaguar so edinstveni športno-elegantni okvirji za očala, ki v svetu uživajo veliko prepoznavnost. Odlikuje jih nemška kvaliteta, vzdržljivost in eleganca.

Očala Jaguar

Očala Jaguar

Očala Jaguar so rahlo ukrivljena in se bolje prilegajo obrazu, zaradi lahkega jekla in titan materiala pa jih skorajda ne občutimo na obrazu. Za Jaguar okvirje so značilne čiste, elegantne linije in prepoznavne barve. Izbirate lahko med umirjenimi toni sive, črne, rjave do bolj živahne zelene, rdeče, modre in drugih. Korekcijski okvirji Jaguar so narejeni iz najboljših materialov in poznani po detajlih iz karbonskih vlaken in lesa.

Korekcijski okvirji Jaguar

Korekcijski okvirji Jaguar

Prednost okvirjev Jaguar je, da je sprednji del okvirja narejen iz enega dela, kar pomeni, da ni lotanih delov, ki so običajno tudi najšibkejši člen okvirja. Zaradi te lastnosti so okvirji zelo vzdržljivi in močni. Obstajajo tudi 23-karatno pozlačeni okvirji iz kolekcije Jaguar Prestige. Jaguar okvirji so namenjeni predvsem moškim, primerni pa so tako za enožariščna kot za progresivna očala.

Korekcijska očala Jaguar

Korekcijska očala Jaguar

koristni-nasvet

Koristen nasvet:

Pri nakupu korekcijskih okvirjev vam svetujemo, da ste pozorni na to kako vam okvirji pristajajo ter ali so vam udobni in jih boste z veseljem nosili. Četudi je znamka okvirjev svetovno znana, ne izbirajte okvirjev zaradi znanega imena, temveč zaradi udobja in funkcionalnosti, da na koncu ne boste razočarani.