Očala Mad in Italy

Korekcijski okvirji za drzne

V naši optiki vam predstavljamo novo znamko korekcijskih okvirjev – Mad in Italy. Očala prihajajo iz severovzhodne Italije, srca proizvodnje sodobnih modernih očal. Avtentičnost italijanskih rokodelskih izdelkov zagotavljajo z mojstrskim znanjem, razvitim prav na tem območju. V svojih kolekcijah predstavljajo kvalitetne okvirje, ki jih nosijo drzni in ekstravagantni posamezniki, ki cenijo funkcionalnost in lahkost.

Očala Mad in Italy

Očala Mad in Italy

Divja domiselnost

Prav vsaka kolekcija očal Mad in Italy je edinstvena s poudarkom malih detajlov, ki karakterizirajo njihove modele. Svežina, ki jo cenijo ljubitelji kakovosti in novosti, lahko najde prostor tudi na vašem obrazu, če bi radi svoj osebni stil dodelali v bolj vidnega in drznega.

Dovršena tehnologija

Italijanska kreativnost se čuti tudi pri tehničnih rešitvah, ki jih nenehno izpopolnjujejo in razvijajo. Očala Mad in Italy gredo v proizvodnji skozi 16 različnih postopkov, so ročno barvana in sestavljana, zato ima vsak okvir pridih unikatnosti.

Očala Mad in Italy 2

Okvirji Mad in Italy

100% narejeno v Italiji

Vsi materiali in dizajni so izdelani v Italiji, zato so očala Mad in Italy prava italijanska modna poslastica. V kolekcijah najdete okvirje iz kovine in najlona, pa tudi očala v različnih drugih kombinacijah materialov. Izredno lahki materiali poskrbijo za dolgotrajno udobje v nošnji.

Očala Mad in Italy FUN

Med različnimi vrstami očal Mad in Italy je še posebno zanimiva kolekcija okvirjev Mad in Italy FUN, ki se ponaša z živimi barvami okvirjev in ročno vrisanimi vzorci, ki so delo mojstrov umetnikov z dolgoletnimi izkušnjami. Abstraktne kombinacije barv so okusno ujete v čudovitih okvirjih vseh oblik. Pristajajo vsem, ki radi privlačijo poglede mimoidočih.

Funkcionalnost in lahkotnost

Inovativna raznolikost kombinacij materialov, barv in modernih dizajnov je vključena tudi v kolekciji očal Mad in Italy Up! Nenavadne karakteristike in živahnost barv so prednosti, ki dajo kolekciji unikaten videz. Očala so narejena iz najlona, ki je izjemno lahek in močan, a hkrati fleksibilen material. V kolekciji lahko občudujemo modele, ki s svojo prosojnostjo ustvarijo 3-D učinek.

Očala Mad in Italy

Kolekcija očal Mad in Italy

Vzdržljivost

Kolekcija karbonskih očalnih okvirjev navdušuje s preprostostjo in funkcionalnostjo. V modelih kolekcije Mad in Italy Carbon je poudarek na posebnih vijakih BOBO System, ki ne padejo ven tudi ob dolgotrajnih tresljajih. Sofisticirana tehnologija na lahkih očalih iz ogljikovih vlaken prepriča še tako zahtevne uporabnike očal.

Katera stekla za očala izbrati?

Očala Mad in Italy nimajo omejitev glede izbire očalnih stekel. Kljub temu vam priporočamo trdnejša očalna stekla iz materiala Trivex, ki bodo kos tudi nepredvidljivim situacijam, saj so odporna na lom. V očala Mad in Italy se lahko vgradijo tudi progresivna stekla, ki so priročna za uporabo v vseh življenjskih situacijah. S progresivnimi stekli lahko gledamo tako v daljavo, kot na bližino. Z njimi preberemo tudi najmanjše črke na deklaracijah v trgovinah.

V primeru, da želimo očala Mad in Italy uporabljati tudi na soncu, so zelo dobra rešitev fotosenzitivna stekla. Ta stekla se zatemnijo sama, vse pa je odvisno od količine ultravijoličnih žarkov, ki dosežejo vaša očala. Na soncu bodo stekla zelo zatemnjena, v pisarni in notranjih prostorih pa bodo stekla postala svetla. Svoja očala Mad in Italy tako lahko prelevite v multifunkcionalni pripomoček, ki vam omogoča čist in jasen vid vedno in povsod.

Pred naročilom korekcijskih stekel vam svetujemo, da opravite tudi pregled vida. Točno izmerjena dioptrija je ključna pri izdelavi stekel za očala, ki bodo služila svojemu namenu.

 

Koristen nasvet

Koristen nasvet:

Pri izbiri pravih korekcijskih očal optika opomnite na svojo dioptrijo, saj lahko s pravilno izbiro okvirja vplivamo na debelino očalnega stekla v končnem izdelku. To je še posebej pomembno v primeru višje dioptrije. Na podlagi izmerjene dioptrije vam bo optik lahko predlagal okvirje, ki so za vašo dioptrijo najbolj primerni.