Očala Max&Co

Max&Co – korekcijski okvirji s pridihom romantike

Očala Max&Co so namenjena predvsem nežnejšemu spolu. Prepletanje domišljije in resnosti, dinamike in igrivosti z romantično tradicijo je na očalih kreativno izraženo z oblikami, barvami in materiali. Raznovrstne barvne kombinacije, vzorčasti detajli, mehke, nežne linije ustvarjajo modna očala Max&Co, ki jih nosimo z lahkoto in z veseljem.

Modna očala Max&Co

Modna očala Max&Co

Očala Max&Co in oblike

Linija Max&Co zajema žensko kolekcijo okvirjev za očala, ki so primerna tako za enožariščna kot za progresivna očala. Velikosti in oblike okvirjev so zelo različne. Od manjših okvirjev po meri obraza do zelo velikih okularjev najrazličnejših barvnih odtenkov. Očalne linije so zelo ženstvene in poudarjajo eleganco s pridihom romantike.

Očala Max&Co

Očala Max&Co

Očala Max&Co in materiali

Za očala Max&Co so značilni različni materiali. Očala so lahko kovinska z nosniki ali pa narejena iz umetnih mas. V zadnjem času se v okvirjih rada prepletata posebna vrsta gume, ki naredi ročke zelo prijetne na dotik ter gladke površine iz umetne mase ali kovine v mat in svetleči izvedbi. To prepletanje materialov naredi očala igriva in originalna.

Očala Max&Co za ženske

Očala Max&Co za ženske

Po očalih Max&Co posegajo predvsem modno osveščene ženske, ki želijo poudariti svoj osebni stil, ob tem pa ne želijo biti preresne.

Očala z eleganco in pridihom romantike

Očala z eleganco in pridihom romantike

Koristen nasvet

Koristen nasvet:

Pri izbiri korekcijskih okvirjev je zelo pomembno, da se z njimi dobro počutimo in jih radi nosimo. Okvir mora biti ustrezne širine, ne preširok in ne preozek, očala pa udobna in ne pretežka. Očala nam hitro lahko obraz preveč zakrijejo, s pravilno izbiro pa ga raje poudarimo!