Očala neubau

Visoko napredni naravi prijazni materiali

Očala neubau so nova znamka korekcijskih okvirjev priznanega avstrijskega proizvajalca okvirjev Silhouette. Očala Silhouette predstavljajo eleganco in brezčasnost, lahkost in tehnološko dovršenost. K njihovi ponudbi pa so dodali še eno uspešno zgodbo.

Navdih iz Dunaja

neubau je kolekcija očal, ki dobiva navdih iz soseske neubau na Dunaju. Ker se tu porajajo najbolj inovativne in barvite ideje, si veliko umetnikov izbere to mesto za svoje, saj so tu spoštovani in cenjeni. Nič drugače ne velja za revolucionarna očala neubau. Že samo ime nam pove, da je tu njihov spiritualni dom v smislu pozitivnih vibracij, umetniškega odnosa in stanja duha.

Okvirji za očala Neubau

Okvirji za očala neubau

Vizija v ozadju neubau okvirjev je kreiranje idealnih stičišč superiornih dizajnov in visoke kvalitete avstrijske izdelave. Tako se rodijo preprosta in zelo lahka očala, narejena posebej za zahtevne moderno urbane ljudi s smislom za eleganco in modo.

Očala neubau za vse okuse in stile

Pri očalih neubau posebno mesto namenjajo obujanju modelov očal, ki so jih nosile naše babice, vendar v moderni preobleki. To so očala iz lahkih polimerskih materialov ali nerjavečega jekla. So večne klasike, ki se vedno vračajo in pristajajo vsem okusom.

Očala Neubau

Očala neubau

Očala iz naravnih materialov

Velika posebnost neubau okvirjev so visoko napredni naravi prijazni materiali iz katerih so očala izdelana. Naravni PX je visoko napreden naravi prijazen polimer, ki se od aprila 2017 uporablja za očala neubau. Izdelan je iz organskih in obnovljivih primarnih produktov, kar 65% materiala pa je narejenega iz olja ricinusovih semen.
Za očala neubau je izdelan tudi poseben etui za očala, ki je narejen iz celulozne baze pri kateri ni uporabljeno nobeno lepilo. Čistilna krpica je v celoti izdelana iz recikliranih odpadnih plastenk.

Neubau

neubau

Lahkotnost materiala omogoča udobno in izjemno prijetno nošenje. Poleg tega so očala zelo močna in odporna na udarce in praske. Ker je material hipoalergen, omogoča nošenje tudi ljudem z alergijami, odporen pa je tudi na kozmetične sestavine ter olja.

Očala neubau so namenjena vsem, ki vam je poleg dobrega videza pomembno tudi varovanje okolja z zavestno izbiro najboljših materialov brez škodljivega vpliva na ekosisteme.