Očala Polar

Korekcijski okvirji, ki so lahki in tanki

Vsakdo si želi udobnih očal, ki so hkrati tudi modna. Predstavljamo vam novo linijo italijanskih očal POLAR, ki spadajo v skupino ultra lahkih korekcijskih očal, ki so narejena iz visoko kakovostnega jekla. Okvirji so zelo tanki, fleksibilni in predvsem lahki. Na voljo so v številnih barvnih odtenkih različnih oblik.

 

Tanka in lahka očala Polar

Tanka in lahka očala Polar

Trendi in moda

Očala Polar odlikujejo aktualni italijanski modni trendi, ki nudijo pridih retro stila v elegantni tanki barvni kombinaciji. Kombinacije z barvami so v trendovskih mat barvah, kar omogoča da se očala ne svetijo preveč. Očala Polar imajo silikonske nosnike, ki se lepo prilegajo nosu in poskrbijo, da očala ne lezejo po nosu navzdol. Ročke očal so udobne in se lepo prilegajo za ušesi ter niso prekratke.

Komu so očala namenjena?

Očala Polar se lahko uporabljajo kot okvirji za progresivna očala, športna očala, očala za branje ali pa za tiste, ki potrebujejo dober vid le na daljavo. Namenjena so vsem, ki si želijo lahkih in manj opaznih očal, ki imajo okvir, vendar zaradi lahkosti ne puščajo odtisov na nosu.

Očala Polar so primerna korekcijska očala tudi za vse tiste, ki nosijo čelado. Zelo jih bodo veseli motoristi in športniki saj se očala zaradi svoje tankosti zelo lepo prilegajo pod čelado. Tanke in lahke ročke se prilagodijo čeladi in glavi in omogočajo, da nas pri ušesih ne tišči hkrati pa se lepo usedejo na nos.

Očala Polar

Očala Polar

Vgradnja stekel

Pri montaži korekcijskih stekel z dioptrijo zaradi trdnosti leč priporočamo Trivex material. Trivex je trenutno najbolj prodajano korekcijsko steklo na trgu zaradi njegove trdnosti in dobrih optičnih lastnosti. Primeren je za vsakega, predvsem pa za otroke ter za tiste, ki ne pazijo najbolj na svoja očala.

Cena in kvaliteta

Pri očalih Polar je potrebno izpostaviti tudi ceno, ki je zelo ugodna glede na primerljive korekcijske okvirje. Podobna korekcijska očala iz titan materiala sodijo v cenovni razred od 160 € do 300 €, cena za očala Polar pa je od 140€ do 150€.

Koristen nasvet

Koristen nasvet:

Četudi očala izgledajo krhka in lomljiva, to še ne pomeni, da taka so. Včasih je ravno obratno – večja kot je fleksibilnost očal, manj možnosti je, da pride do loma okvirja.
V primeru višje dioptrije povprašajte optika za preračun debeline očalnih stekel. Tako boste že ob naročilu očal vedeli, kako debela bodo vaša stekla, ter ali jih je zato smotrno bolj stanjšati.