Očalna stekla Nulux Active

Za sproščene in manj utrujene oči

Ali nosite očala za daljavo in se vam dogaja, da včasih težje izostrite bližino? Očala za daljavo uporabljate ves čas, hkrati pa veliko delate tudi na bližino. Oči so na začetku dneva še spočite, velikokrat pa se vam ob koncu dneva zdi, da težko ostrite bližino, oči se naprezajo in so utrujene.

Nulux Active so očalna stekla proizvajalca Hoya, ki so narejena za daljavo, z rahlo akomodacijsko podporo za bližino. To pomeni, da vaše oči potrebujejo manj fokusa (akomodacije) za bližino, kar pomeni da vaše oko potrebuje manj napora za gledanje na bližino. Vaše oči bodo zato bolj sproščene in manj utrujene.

Komu so stekla Nulux Active namenjena?

Očalna stekla Nulux Active so namenjena vsem dinamičnim in aktivnim ljudem, ki potrebujete veliko fokusiranja na bližino in hkrati tudi gledanja na daljavo. Uporabljajo se lahko že od starosti 20 let naprej, še posebej pa so uporabna za tiste okoli 40. leta starosti, ki težje ostrite pri gledanju na bližino.

Nulux Active nudi podporo, ki je večja in izdatnejša od tiste, ki jo nudijo običajne enožariščne leče. Garantira ostrejši vid v vseh smereh in na različnih razdaljah gledanja. Stekla vam bodo omogočila, da boste dlje časa učinkoviti ne glede na delo, ki ga opravljate.

Očalna stekla Nulux Active

Prednosti Nulux Active očalnih leč

–    Skoraj neopazen, gladek in postopen prehod korekcije pri pogledu navzdol.
–    Ni popačenj pri strani vidnega polja, kakršna poznamo pri progresivnih očalnih lečah.
–    Izbiramo lahko med dvema nivojema akomdacijske podpore, odvisno od tega kar potrebujemo.
–    Manj utrujene oči.
–    Fokusiranje brez napora.
–    Hitro in preprosto navajanje.
–    Odlična globinska ostrina vida.

Stekla Hoya Nulux Active so na voljo v različnih stanjšavah in z različnimi možnimi antirefleksnimi nanosi. Naročiti je možno tudi fotosenzibilna stekla, ki so v notranjem prostoru svetla, zunaj pa se pod vplivom UV svetlobe zatemnijo. Več o tem si lahko preberete tukaj.

Koristen nasvet

Koristen nasvet:

Če veliko uporabljate računalnike ali druge elektronske naprave, vam svetujemo, da pri naročilu očalnih stekel Nulux Active povprašate tudi o antirefleksnem nanosu Blue Control, ki blokira škodljivo modro svetlobo, ki jo oddajajo ekrani sodobnih digitalnih naprav.