Akcije in novosti

Vse o aktualnih novostih, promocijah in akcijah

AKTUALNO

December 2018

Si želite razveselite svoje najdražje, pa nimate ideje za darilo? Razveselite jih z nakupom DARILNIH BONOV optike Moj optik! Pri nas vam nudimo darilne bone različnih vrednosti ter darilne bone za očesni pregled! Več o tem…

November 2018

Ste razmišljali o zamenjavi korekcijskih in sončnih očal pa ne veste kam, niti kakšna bi vam najbolj pristajala? Sedaj je pravi trenutek, da stopite v akcijo!
Predstavljamo vam novo kolekcijo očal »Zima 2019«, kjer vam nudimo širok izbor okvirjev sodobnega dizajna, visoke kakovosti in stilske dovršenosti. Korekcijski okvirji so narejeni iz vrhunskih materialov kot sta titan in acetat ter v kombinaciji obojega. So lahki, vzdržljivi in fleksibilni. Primerni so za vse dioptrije ter vam kot uporabniku prijazni. Najdete jih v različnih barvnih odtenkih od bolj nevtralnih, ki se zlijejo z obrazom, do živahnejših, ki poudarijo vašo življenjsko moč in mladost.

September 2018

AKCIJA ZA PROGRESIVNA OČALA!

Ob nakupu progresivnih očal prejmete dodaten par očalnih stekel BREZPLAČNO! Več o tem…

Oktober 2016

Lahko se zgodi, da ostanemo brez očal, rezervnih očal pa nimamo. To je lahko zelo neprijetno, saj brez očal ne moremo postoriti stvari, ki smo jih želeli ali pa celo v službi nismo storilni. Rešitev so rezervna očala!
Za vas smo pripravili posebno ponudbo s katero si lahko pridobite rezervna očala po zelo ugodni ceni. Več o tem…

Junij 2016

POLETNA AKCIJA PROGRESIVNIH OČAL!

Ob nakupu progresivnih stekel vam podarimo en par očalnih stekel za bližino ali za pisarniško delo (office). Akcija velja do 30.9.2016.

Kupon za progresivna očala

 

Marec 2016

POSEBNA AKCIJA V MESECU MARCU!

do -50 % POPUST na SONČNA OČALA!
Akcija velja do 31.3.2016!

Akcija na sončna očala

Oktober 2015

Z veseljem sporočamo, da smo prejeli novo kolekcijo korekcijskih okvirjev JISCO (Jisco), BOSS ORANGE (Boss Orange) in MAX&CO (Max&Co)! Kolekcija je zelo raznolika, za moške in ženske! Vabimo vas, da si jih ogledate.

September 2015

AKCIJA PROGRESIVNIH OČAL !

Vsi, ki kupujete progresivna očala, pozor! Od 1.9.2015 naprej, vam ob nakupu progresivnih očal podarimo par očalnih stekel za bližino ali za pisarniško delo (office). Več o tem…

Februar 2015

Z veseljem sporočamo, da smo obstoječim blagovnim znamkam korekcijskih očal v optiki Moj optik dodali tri nove linije korekcijskih okvirjev za moške in ženske. Široko ponudbo zelo lepih in kakovostnih korekcijskih okvirjev Max&Co (Max&Co), Boss Orange (Boss Orange) in Carrera lahko preizkusite vsak dan od ponedeljka do petka v optiki Moj optik!

Predstavitev novih linij korekcijskih očal si lahko ogledate tudi na naši spletni strani

September 2014

JESENSKA AKCIJA PROGRESIVNIH OČAL!

Ob nakupu progresivnih očal v naši optiki vam podarimo en dodaten par očalnih stekel za branje ali za pisarniško delo (office). Akcija traja do 31.12.2014 in velja ob predložitvi kupona, ki ga lahko predhodno natisnete na naši spletni strani.

Junij 2014

RAZIGRANO V POLETJE!

Predstavljamo vam najnovejšo poletno kolekcijo polarizacijskih sončnih očal za moške in ženske. Izberite si svojo barvo in svoj stil, ki je lahko klasičen in eleganten ali pa poletno razigran v najbolj pisanih barvah. Očala so oblikovana po najnovejših modnih smernicah in so hit letošnjega poletja. Očala so polarizacijska in imajo kakovostna očalna stekla s 100 % UV zaščito.

Maj 2014

Z novimi korekcijskimi modeli za moške in ženske smo dopolnili živahno špansko kolekcijo moških in ženskih korekcijskih okvirjev JISCO!! Španska modna znamka JISCO je znana po svojih barvah in zanimivih detajlih. Vsak okvir je nekaj posebnega! Vabimo vas, da si jih ogledate!

Očala Jisco

Očala Jisco

April 2014

Prejeli smo tri nove kolekcije moških korekcijskih okvirjev Jaguar (Jaguar), Boss Orange in Carrera. Korekcijski okvirji Jaguar so edinstveni športno-elegantni okvirji za očala, ki v svetu uživajo veliko prepoznavnost. Odlikuje jih nemška kvaliteta, vzdržljivost in eleganca.

Očala Jaguar

Očala Jaguar

Darilni bon
V optiki Moj optik nudimo možnost nakupa DARILNIH BONOV različnih vrednosti, ki jih vaši najdražji lahko izkoristijo za nakup očal po svoji želji. Več o darilnih bonih…

Darilni bon

Darilni bon

*akcije in kuponi se med seboj izključujejo. Popusti in ugodnosti se ne seštevajo.