Športna očala Evil Eye

Funkcionalna rešitev za športnike

Inovativna tehnologija, brezkompromisna kvaliteta in perfektna harmonija med dizajnom, materialom in optiko – vse te lastnosti odlikujejo ta športna zaščitna očala, ki so jih ustvarili strokovnjaki v Avstriji v sodelovanju z različnimi športniki in njihovimi zahtevami. Očala so izdelana z mislijo na športnike in ljudi, ki svoj čas preživljajo v najbolj zahtevnih vremenskih pogojih.

NAJBOLJŠI VID IN PERFEKTEN FIT

Evil eye očala imajo vrste stekel za vsako svetlobno situacijo, bodisi za igrišče za golf ali najvišje vrhove sveta. Kombiniranje najboljše učinkovitosti očalne tehnologije in najmodernejši dizajn je vedno osrednji fokus podjetja. Patentirani okvirji, različne velikosti okvirjev in njihove individualne adaptacijske možnosti okvirja so lastnosti, ki jih ločijo od ostalih športnih očal na trgu.

ZAŠČITA BREZ KOMPROMISA

Nov PPX® material okvirjev, narejen iz strogo zaupnih mešanic materialov, je odprl novo pot do izboljšanih športnih okvirjev in še več oblikovnih možnosti zaradi svoje stabilnosti in robustnosti. V kombinaciji z polikarbonatnimi stekli, je fleksibilnost, trajnost in vzdržljivost zagotovljena.

LASTNOSTI OKVIRJEV EVIL EYE

Tristopenjska prilagoditev priponk dovoljuje različne naklone okvirja, ki omogoča prilagoditev glede na vrsto športa.

Prilagodljivi nosniki omogočajo odlično prileganje za vsako obliko nosa. Mehak in nedrseč material zagotavlja udobno prileganje in varen oprijem.

Dinamična tehnologija zračenja usmerja tok zraka in s tem zmanjšuje rosenje stekel, odvaja vlago in preprečuje slabši vid zaradi rosenja.

Posebna struktura priponk omogoča, da očala ne drsijo in ostanejo varno na nosu, tudi ob večjih tresljajih.

Pod večjim pritiskom se priponke ločijo od frontalnega dela očal. Enostavno lahko ročko nazaj kliknemo v osnovno pozicijo.

Tehnološko sofisticiran sistem zagotavlja enostavno menjavo stekel.

Hitra in enostavna menjava stekel vam omogoča, da zamenjate stekla za različne svetlobne pogoje.

Snemljiva pena preprečuje potu, da spolzi s čela ter tako varuje oči.

Dodatno v ponudbi:

  • Trak za očala
  • Floater (za uporabo v vodi – preprečuje, da bi se očala potopila)
  • Več velikosti modelov
  • Prilegajoča penasta obloga, ki varuje oči pred prepihom, snegom in dežjem.

STEKLA za vsak vremenski pogoj

LST® bright povečuje kontrast in ima osvetlitveni efekt. S tem pa izboljšuje vid v slabših svetlobnih pogojih in v difuzni svetlobi.

LST® active omogoča visok kontrast, zato je tudi percepcija terena izboljšana. Zagotavlja harmonične tranzicije med svetlimi in osenčenimi površinami.

LST® contrast ohranja nevtralno barvno percepcijo in omogoča visok konrast. V zelenem okolju – predvsem pa okrepi vidljivost obrisov terena.

LST® grey poskrbi za visok kontrast z naravno in prijetno barvno percepcijo. Ne vpliva na naravno percepcijo barve v okolju.

VARiO – Perfekten vid 24/7

Ta samozatemnitvena VARiO stekla se avtomatsko adaptirajo na spreminjajočo svetlobo v različnih vremenskih pogojih.

IZDELAVA DIOPTRIJSKIH OČAL EVIL EYE

V očala Evil Eye se lahko vgradijo dioptrijska stekla na tri različne načine. Različni modeli evil eye športnih očal omogočajo različne vrste vgradnje stekel. *

Direktna vgradnja

Direktna vgradnja je najbolj estetska rešitev. S to metodo se vgradijo dioptrijska stekla v izbrani barvi direktno v okvir. Taka vrsta vgradnje nudi najboljše vidno polje.

Vgradnja dioptrije v adapter

Evil eye nudi rešitev tudi za vgradnjo v adapter. Ta opcija je posebej primerna za očala, ki imajo visoko ukrivljenost oz. shield modele očal. Ti adapterji se v osnovni model pritrdijo na posebne čepke na nosnem delu očal.

Vgradnja dioptrije v clip-on

Najbolj vsestranska rešitev pa je vgradnja dioptrije v clip-on nastavek. Nastavek se namesti na čepke znotraj okvirja, direktno za stekla teh športnih očal.

*Za vse informacije glede vgradnje dioptrije se lahko obrnete na naše osebje v optiki.