Očalna stekla Hoya Sync

Za sproščene in manj utrujene oči

Ali nosite očala za daljavo in se vam dogaja, da včasih težje izostrite bližino? Očala za daljavo uporabljate ves čas, hkrati pa veliko delate tudi na bližino. Oči so na začetku dneva še spočite, velikokrat pa se vam ob koncu dneva zdi, da težko ostrite bližino, oči se naprezajo in so utrujene.

Sync so očalna stekla proizvajalca Hoya, ki so narejena za daljavo, z rahlo akomodacijsko podporo za bližino. To pomeni, da vaše oči potrebujejo manj fokusa (akomodacije) za bližino, kar pomeni da vaše oko potrebuje manj napora za gledanje na bližino. Vaše oči bodo zato bolj sproščene in manj utrujene.

So idealna stekla za vse uporabnike digitalnih naprav, pomaga pri odpravi digitalnega stresa in povečuje udobje pri bližinskem delu.

Komu so očala Hoya Sync namenjena?

Očalna stekla Sync so namenjena vsem dinamičnim in aktivnim ljudem, ki potrebujete veliko fokusiranja na bližino in hkrati tudi gledanja na daljavo. Uporabljajo se lahko že od starosti 20 let naprej, še posebej pa so uporabna za tiste okoli 40. leta starosti, ki težje ostrite pri gledanju na bližino.

Sync stekla nudijo podporo, ki je večja in izdatnejša od tiste, ki jo nudijo običajne enožariščne leče. Garantira ostrejši vid v vseh smereh in na različnih razdaljah gledanja. Stekla vam bodo omogočila, da boste dlje časa učinkoviti ne glede na delo, ki ga opravljate.

Očalna stekla Sync

Prednosti Hoya Sync očalnih stekel

–    Skoraj neopazen, gladek in postopen prehod korekcije pri pogledu navzdol.
–    Ni popačenj pri strani vidnega polja, kakršna poznamo pri progresivnih očalnih lečah.
–    Izbiramo lahko med tremi nivoji akomdacijske podpore, odvisno od tega kar potrebujemo.
–    Manj utrujene oči.
–    Fokusiranje brez napora.
–    Hitro in preprosto navajanje.
–    Odlična globinska ostrina vida.

Stekla Hoya Sync so na voljo v različnih stanjšavah in z različnimi možnimi antirefleksnimi nanosi. Naročiti je možno tudi fotosenzibilna stekla, ki so v notranjem prostoru svetla, zunaj pa se pod vplivom UV svetlobe zatemnijo. Več o tem si lahko preberete tukaj.

Koristen nasvet

Koristen nasvet:

Če veliko uporabljate računalnike ali druge elektronske naprave, vam svetujemo, da pri naročilu očalnih stekel Sync povprašate tudi o antirefleksnem nanosu Blue Control, ki blokira škodljivo modro svetlobo, ki jo oddajajo ekrani sodobnih digitalnih naprav.