Očala za vožnjo – Drivewear

Očala primerna za vse voznike

Uporabniki foto občutljivih očal že dobro veste, da za vetrobranskim steklom v avtomobilu očala ne potemnijo tako, kot bi si želeli. Predstavljamo vam novost na slovenskem trgu – sončna očala, ki so hkrati fotokromatska in polarizacijska.

Očala Drivewear

Očala Drivewear

Drivewear očala so najboljša izbira za voznike in zahtevnejše uporabnike, saj temnijo v različnih svetlobnih pogojih zunaj in za vetrobranskim steklom avtomobila. Uporabljate jih lahko ob močnem soncu ali ob oblačnem vremenu, hkrati pa s polarizacijo nudijo še dodatno zaščito proti bleščanju. Očala so obarvana v rumeno-rjavem tonu, ki nudi večjo kontrastnost in se zatemnijo od 68 % – 88 %.

V proizvodnji Drivewear očalnih stekel so združene tri različne tehnologije. Fotokromatska tehnologija zatemnjuje očalno steklo od 68 – 88 %. Zatemnjevanje deluje na podlagi svetlobe in UV žarkov, zato lahko stekla potemnijo tudi v avtomobilu za vetrobranskim steklom. Tehnologija optimalnih barvnih spektrov omogoča, da je slika kontrastna in čista, tudi pri zatemnjenem očalnem steklu. Polarizacijska tehnologija odstrani vse odvečno bleščanje iz odbojnih površin.