Skoči na vsebino

Očala za vožnjo – Drivewear

Očala primerna za vse voznike

Uporabniki foto občutljivih očal že dobro veste, da za vetrobranskim steklom v avtomobilu očala ne potemnijo tako, kot bi si želeli. Predstavljamo vam novost na slovenskem trgu – sončna očala, ki so hkrati fotokromatska in polarizacijska.

Očala Drivewear
Očala Drivewear

Drivewear očala so najboljša izbira za voznike in zahtevnejše uporabnike, saj temnijo v različnih svetlobnih pogojih zunaj in za vetrobranskim steklom avtomobila. Uporabljate jih lahko ob močnem soncu ali ob oblačnem vremenu, hkrati pa s polarizacijo nudijo še dodatno zaščito proti bleščanju. Očala so obarvana v rumeno-rjavem tonu, ki nudi večjo kontrastnost in se zatemnijo od 68 % – 88 %.

V proizvodnji Drivewear očalnih stekel so združene tri različne tehnologije. Fotokromatska tehnologija zatemnjuje očalno steklo od 68 – 88 %. Zatemnjevanje deluje na podlagi svetlobe in UV žarkov, zato lahko stekla potemnijo tudi v avtomobilu za vetrobranskim steklom. Tehnologija optimalnih barvnih spektrov omogoča, da je slika kontrastna in čista, tudi pri zatemnjenem očalnem steklu. Polarizacijska tehnologija odstrani vse odvečno bleščanje iz odbojnih površin.

Te skrbi tvoj vid?

V primeru, da se pojavljajo motnje vida, vam svetujemo, da pregled vida opravite čimprej.

×