Skoči na vsebino

Splošni pogoji

1. Varovanje in pravila zasebnosti

Optika Moj Optik v nadaljevanju kot ponudnik spoštuje zasebnost svojih uporabnikov. Pridobljenih podatkov ne bomo nikoli posredovali drugim uporabnikom ali tretjim osebam.
Vaš elektronski naslov, ki ga posredujete ob prijavi na pregled vida, ob prenosu e-priročnika ali v ostalih primerih, ko vpišete svoj email na spletni strani mojoptik.si nam bo služil le za obveščanje o novicah optike Moj optik. Ponudnik ne bo preverjal, urejal ali razkril vsebine spletnih strani uporabnikov, razen v primeru, da mu tako veleva zakon, ali če bo to potrebno da: (i) se zaščitijo interesi in pravice ponudnika ali da (ii) se popravijo in odpravijo težave pri programski opremi ali storitvah.
Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov in naročil. Za potrebe zagotavljanja varnosti in analizo obiskov spletnega mesta je dodeljen piškotek za identifikacijo za spremljanje ter izboljšanje uporabniške izkušnje. (Google Analytics) Podatke bo ponudnik uporabljal izključno za komunikacijo z uporabnikom. Podatki ne bodo posredovani tretjim osebam. Podatki se hranijo in uporabljajo do vašega preklica, ki ga lahko kadarkoli posredujete preko elektronske pošte info@mojoptik.si.

2. Garancijska izjava

Kot uporabnik se strinjate, da vse storitve spletne strani ponudnika uporabljate na lastno odgovornost. Storitve so na voljo po načelu “kot so na razpolago”. Ponudnik ne ponuja nobene garancije, da bodo storitve popolnoma ustrezale vašim zahtevam in potrebam, ali da bodo storitve na voljo brez prekinitev – časovnih, varnostnih in brez napak. Prav tako ponudnik ne ponuja nikakršne garancije za točnost ali zanesljivost vseh, skozi storitve pridobljenih informacij in podatkov. Zavedati se morate, da vse podatke / datoteke prenašate skozi storitve na svoj računalnik na lastno odgovornost in boste za morebitne izgube podatkov, ki bodo posledice takšnega prenosa, odgovorni sami.
Nobeno ustno ali pisno zagotovilo, ki ga pridobite od ponudnika, vam ne more jamčiti garancije, o kateri je govora v tem sklopu.

3. Odgovornost

Moj optik ne prevzema odgovornosti za:
(i) Nobeno neposredno, posredno, naključno, posebno ali posledično škodo, ki jo povzroči uporaba ali neuporaba spletnih storitev mojoptik.si.
(ii) Nobene morebitne stroške, ki lahko nastanejo z uporabo spletne strani mojoptik.si
(iii) Nepooblaščen dostop do uporabnikovih prenosov ali podatkov, skupaj in ne samo s škodo ali izgubo dobička.

4. Zakoni

Pogoji sodelovanja so odvisni od zakonov in drugih elementov prava RS.

5. Avtorske pravice

© Copyright MEA MEA d.o.o. Vse pravice pridržane.
Vsa besedila, slike, grafike in drugi dokumenti, ki jih vsebujejo spletne strani www.mojoptik.si so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Vsebino spletnih strani ni dovoljeno kopirati, razpečavati, spremeniti ali na kakršenkoli drug način reproducirati razen v primeru pisnega soglasja podjetja MEA MEA d.o.o..

Te skrbi tvoj vid?

V primeru, da se pojavljajo motnje vida, vam svetujemo, da pregled vida opravite čimprej.

×