Skoči na vsebino

Rezervna očala

Najboljša rešitev pri poškodbi očal so rezervna očala

Če nosite očala, ste se verjetno že kdaj soočili s stresom zaradi izgube ali poškodbe očal, pa naj bo to praska čez steklo ali pa hujše poškodbe, po katerih so očalna stekla neuporabna. Če nimate rezervnih očal, se verjetno takoj odpravite do svojega optika ter želite naročiti nova očala. Kaj pa, ko to ni mogoče? Ali pa se postopek zavleče, saj vaše dioptrije ni na zalogi?

Rešitev so rezervna očala
Rešitev so rezervna očala

Najboljša rešitev so rezervna očala. To so očala s točno dioptrijo, ki je vgrajena v naš starejši okvir, ali pa v okvir nižjega cenovnega razreda. Stekla so lahko cenejša z osnovnim antirefleksnim nanosom. Za rezervna očala poskrbimo takrat, ko naročamo naša nova očala zaradi spremembe dioptrije ali kakšnega drugega razloga. Strošek za rezervna očala je nižji, kot pri novih očalih. Rezervna očala lahko uporabljamo doma za hišna opravila, ali pa jih imamo v uporabi na kakšni drugi lokaciji.

Vsi imamo več parov čevljev, hlač, plaščev, pa tudi rezervni polnilnik za telefon. Zakaj torej ne tudi rezervna korekcijska očala?

Rezervna očala
Rezervna očala

V optiki se dnevno soočamo z različnimi problemi, ki bi se lahko enostavno rešili – z dodatnimi, rezervnimi korekcijskimi očali. Dejstvo je, da nihče ne pričakuje, da se bo z očali karkoli zgodilo – pa vendar se to zgodi ravno ob najbolj neprimernem času. S planiranjem v naprej si lahko prihranimo marsikatero skrb.

V naši optiki smo za vas pripravili posebno ponudbo, s katero si lahko pridobite rezervna očala po zelo ugodni ceni.

Ob nakupu novih korekcijskih očal (okvir+stekla) vam na drugi izbrani okvir nudimo 20 % popust, ter 20 % popust na korekcijska stekla. Očala morajo biti naročena hkrati za isto stranko in z enako dioptrijo.

Koristen nasvet

Koristen nasvet:

Pred nakupom rezervnih očal se pozanimajte o različnih možnostih korekcijskih stekel. Prihranite lahko, če se odločite za manj stanjšana stekla ali stekla z antirefleksom nižjega cenovnega razreda. Lahko pa naročite tudi športna očala, ki so rahlo ukrivljena in z možnostjo zatemnitve. Le-ta vam lahko služijo kot očala za uporabo pri športnih aktivnostih ali na soncu in hkrati tudi kot rezervna očala.

Te skrbi tvoj vid?

V primeru, da se pojavljajo motnje vida, vam svetujemo, da pregled vida opravite čimprej.

×