Skoči na vsebino

Predstavitev optike Moj Optik in vizija

Kdo smo? Kakšne so naše prednosti? V čem smo najboljši?

V optiki Moj Optik smo od vsega začetka usmerjeni v storitev najvišje kakovosti v očesni optiki. Nudimo vam strokovno usposobljen tim, natančno izdelavo očal in širok izbor svežih, modnih korekcijskih okvirjev ter kontaktnih leč. Smo strokovnjaki za merjenje dioptrije za predpis očal in kontaktnih leč z optometristom.

Izkušnje nam narekujejo individualno obravnavo, s katero posamezniku pomagamo izostriti in polepšati pogled na svet. Naša vizija je delati dobro in kakovostno ter s celostno oskrbo vida pomagati ljudem do dobrega vida.

Obiščite nas v optiki v Ljubljani in z veseljem si bomo vzeli čas za vas! Preberitev več O nas.

Oglejte si naš predstavitveni video

 

Skrb

Naše poslanstvo je skrb za vaše oči in vaš dober vid. Nudimo vam redne preglede vida in storitve z osebami, ki so usposobljeni strokovnjaki na svojem področju. Hkrati od vas pričakujemo resnost in doslednost.

Pregled

Skrb pregledov vida bo za vaše oči prevzel Dr. Emil Oblak, optometrist. Ker je strokovnjak za merjenje in diagnostiko, si bo za vas vzel dovolj časa za posvet ali celoten pregled vida. Sodelujemo tudi s specialisti oftalmologi ter vas napotimo k primernemu specialistu ob ugotovitvi kakršnegakoli bolezenskega stanja oči.

Očala

Zavedamo se, da pri celostni oskrbi vida ni pomemben le pregled in kdo ga opravi, temveč tudi strokovno izobražen optik, ki vam pravilno izmeri očesne podatke in vam svetuje pri izbiri stekel in okvirjev. V naši optiki vam to strokovnost nudi Marko Žlender, ki si je izkušnje vrsto let pridobival pri svetovno priznanem mednarodnem podjetju Carl Zeiss. Deloval je na področju korekcijskih stekel, kontaktnih leč, lup in pripomočkov za slabovidne ter daljnogledov. Odgovoren je bil za merilne aparate Carl Zeiss v Sloveniji. Svetoval je slovenskim optikom, še posebej pa je bil specializiran za korekcijo visokih dioptrij in specialne izdelave vseh vrst pripomočkov. Ob tem si je ves čas konstantno pridobival izkušnje v tujini, in sicer na mednarodnih sejmih, individualnih treningih in izobraževanjih.

Vsak je individualen in ima drugačno službo, potrebe in hobije. Vedno se skušamo prilagoditi tem smernicam, saj želimo, da so očala dober in kakovosten pripomoček, ki bo služil svojemu namenu in ga boste z veseljem uporabljali.

Kontaktne leče

Če ste med tistimi, ki uporabljajo kontaktne leče ali pa bi jih želeli preizkusiti, vam pri tem svetuje Katja Jakša Žlender, ki sledi trendom kakovosti kontaktnih leč in skrbi za zdrave oči uporabnikov. Ker sama nosi leče že 15 let, vam bo podala vse koristne informacije iz prve roke na podlagi lastnih izkušenj. Svetovala vam bo, kako leče uporabljati in kakšne prednosti imajo. Začetnike bo z učinkovitim in preprostim načinom uvedla v nove uporabnike kontaktnih leč in jih poučila o rokovanju, čiščenju in hrambi.

Pri nas vam ponujamo izključno kakovostne kontaktne leče, ki ne delajo škode na očeh saj s tem ohranimo oči zdrave na dolgi rok.

Več o nas.

Pregled za očala

Pregled vida za predpis dioptrije za korekcijska očala.

PREBERI VEČ

Pregled za kontaktne leče

Pregled vida za predpis dioptrije za kontaktne leče. Prvi pregled za nove uporabnike kontaktnih leč.

PREBERI VEČ

Merjenje očesnih podatkov

Vse o merjenju individualnih očesnih podatkih in zakaj je natančno merjenje podatkov pomembno.

PREBERI VEČ

Te skrbi tvoj vid?

V primeru, da se pojavljajo motnje vida, vam svetujemo, da pregled vida opravite čimprej.

×