Okvirji za očala

Modni korekcijski okvirji različnih blagovnih znamk

Okvirji za očala niso le pripomoček za boljši vid, ampak so lahko tudi modni dodatek. S pravilno izbranimi korekcijskimi okvirji lahko poudarimo poteze obraza, ki so nam všeč, ali pa jih skrijemo in pozornost od nepravilnosti obraza preusmerimo drugam. V današnjih časih je izbira korekcijskih okvirjev za očala zelo pestra. Svetujemo vam, da si za nakup novih očal vzamete čas in jih pred izbiro tudi preizkusite. Korekcijska očala naj izražajo osebnost tistega, ki jih nosi.

Okvirji za očala

Okvirji za očala

V naši optiki vam ponujamo pestro izbiro korekcijskih okvirjev priznanih in tudi malo manj znanih blagovnih znamk. Naša ponudba je vedno kakovostna, sveža in modna. Nudimo okvirje iz najlažjih materialov, kot je titan, okvirje na laks, okvirje iz kovine in iz umetne mase. Sodelujemo s slovenskimi proizvajalci okvirjev za očala ter s proizvajalci iz mnogih evropskih držav.

Ponujamo tudi izbor ukrivljenih športnih okvirjev, tako sončnih kot korekcijskih. Na voljo so tudi okvirji, ki se lahko zložijo na minimalno možno velikost. V te okvirje lahko vgradimo sončna ali korekcijska stekla. So zelo priročni, saj jih lahko spravimo v skoraj vsak žep.

Korekcijski okvirji

Korekcijski okvirji

V naši ponudbi najdete okvirje za očala blagovnih znamk Morgan, Joop, RayBan, Vogue, Versace, Prada, Dior, D&G, Esprit, Calvin Klein, Guess, Jisco, Jaguar, Davidoff, Menrad, Silhouette, Mormai, Minima, Jean Reno, Ziggy, Tony Morgan, Exess, Salobir in še mnoge druge.