Blagovne znamke okvirjev

Modni korekcijski okvirji za vsako priložnost

V optiki Moj optik ponujamo zelo pestro izbiro korekcijskih okvirjev priznanih blagovnih znamk. Naša ponudba je kakovostna, raznovrstna in modna.

V naši ponudbi najdete okvirje za očala blagovnih znamk Morgan, Joop, RayBan, Vogue, Versace, Prada, Dior, D&G, Esprit, Calvin Klein, Boss Orange, Max&Co, Guess, Jisco, Jaguar, Davidoff, Menrad, Silhouette, Mormai, Minima, Jean Reno, Ziggy, Tony Morgan, Exess, Salobir in še mnoge druge.

Očala Jisco

Očala Jisco

Blagovna znamka Jisco predstavlja španske korekcijske okvirje najrazličnejših barv in oblik, ki so navdihnjeni v odtenkih Sredozemlja. Preberi več…

 

 

Očala Silhouette

Očala Silhouette

Očala Silhouette so narejena iz titana in poudarjajo edinstvenost vsakega posameznika saj so zelo lahka in ne prekrijejo obraza temveč ga le poudarijo. Preberi več…

 

 

 

Koristen nasvet

Koristen nasvet:

Pri nakupu korekcijskih okvirjev vam svetujemo, da ste pozorni na to kako vam okvirji pristajajo ter ali so vam udobni in jih boste z veseljem nosili. Četudi je znamka okvirjev svetovno znana, ne izbirajte okvirjev zaradi znanega imena, temveč zaradi udobja in funkcionalnosti, da na koncu ne boste razočarani.