Skoči na vsebino

Optika z jamstvom

Brezhibno izdelana očala

Točno izmerjena dioptrija in pravilno narejena očala so ključnega pomena za očesni pripomoček s katerim bomo jasno videli in ki bo služil svojemu namenu. Korekcijska očala morajo biti narejena individualno za posameznega uporabnika. Pri izdelavi se mora upoštevati točna zenična razdalja in dioptrija, upoštevati pa se morajo tudi podatki izbranega korekcijskega okvirja glede na obraz stranke. Le z veliko natančnostjo pri meritvah in izdelavi, ki ju zaupamo svojemu optiku, si lahko zagotovimo, da nas ne bo bolela glava in ne bomo imeli težav pri gledanju.

Optika z jamstvom
Optika z jamstvom

Jamstvo na meritve vida in izdelavo očal

V optiki Moj optik vam na meritve vida in izdelavo očal nudimo 100-odstotno jamstvo. Odlično opravljen pregled vida razumemo kot osnovo našega dela. Zavedamo se, kako pomembna je točna izdelava, zato smo nanjo še posebno pozorni. Celotna storitev se opravi na enem mestu in vključuje kakovosten pregled vida, meritev očesnih podatkov, izbiro korekcijskega okvirja in očalnih stekel, meritev podatkov glede na izbrani okvir in zelo natančna izdelava očal. Vsaka očala pred izročitvijo stranki skrbno preverimo. Z jamstvom vam zagotavljamo, da sta izmerjena dioptrija in zenična razdalja točni in da so očala brezhibno izdelana. V primeru morebitnih težav se vse ureja na enem mestu, kar za vas ne predstavlja dodatnih stroškov in neprijetnosti.

Optika Moj optik je specializirana za izdelavo ukrivljenih športnih očal z dioptrijo, progresivnih očal in izdelavo očal visokih dioptrij. S pomočjo naprave za merjenje očesnih podatkov in posebnim izračunom lahko pri naročanju očalnih stekel predhodno določimo debelino stekel in jih optimiziramo. Očalna stekla so tako brez dodatnega stroška tanjša.

Koristni nasvet

Koristen nasvet:

Svetujemo vam, da pri naročilu očal celotno storitev meritve dioptrije in naročila očal opravite na enem mestu. V primeru morebitnih težav z očali tako lahko situacijo rešite na najbolj enostaven način in prihranite denar.

Te skrbi tvoj vid?

V primeru, da se pojavljajo motnje vida, vam svetujemo, da pregled vida opravite čimprej.

×