Očala Jisco

Okvirji s pridihom Sredozemlja

Blagovna znamka Jisco predstavlja španske korekcijske okvirje najrazličnejših barv in oblik, ki so navdihnjeni v odtenkih Sredozemlja. Okvirji so znani po svojih barvah in zanimivih barvnih detajlih od toplih zemeljskih in živahnih turkizno-modrih odtenkov do žarečih oranžo-rdečih in vijoličastih barv. Očala Jisco so namenjena tako ženskam kot moškim, vsak okvir pa odlikuje nekaj posebnega. Kolekcija zajema kovinske okvirje in okvirje iz umetnih mas, v imitaciji lesa ali v raznovrstnih barvnih detajlih.

V optiki Moj optik je na voljo zelo široka paleta vseh vrst Jisco očal, ki jih sproti dopolnjujemo z novimi kolekcijami. Pridite in jih preizkusite!

Očala Jisco

Očala Jisco

Inovativni materiali

Domiselno ustvarjeni materiali, iz katerih so izdelana očala Jisco, so plod mednarodnih strokovnjakov tehnologov. V želji, da bi uporabnikom ponudili lahka, udobna ter elegantna očala, so acetatne materiale predelali in ustvarili povsem nov način izdelave očalnih okvirjev. Nov dizajn materiala so poimenovali sendvič acetat, in sicer zaradi barvne večplastnosti. Njegove značilnosti so izjemna čvrstost, peresna lahkost in zmožnost ohranjanja barve. Ti okvirji so tudi po več letih nošenja videti enako kot prvi dan, ko ste si jih nadeli na obraz.

Očala Jisco iz titana

Očala Jisco iz titana

Jisco očala iz titana

Poleg okvirjev iz acetata pa so kreatorji Jisco očal v svoje kolekcije vključili tudi druge materiale. Ker je njihova zavezanost k lahkotnosti očal gonilna sila za razvoj novih okvirjev, so v kolekcije dodali tudi okvirje iz titana. Titan je lahek in zelo vzdržljiv material, ki ga lahko nosijo tudi posamezniki s preobčutljivostjo na druge kovine. Očalni deli iz titana so barvani s posebno barvo in tehniko, ki omogoča, da se barva ne okruši. Nekateri okvirji so v celoti izdelani iz titana, lahko pa izbirate tudi med titan okvirji v kombinaciji z acetatom.

Jisco oblike

Osupljive oblike so všeč tudi najbolj izbirčnim, saj so Jisco očala polna privlačnih, izredno modnih okvirjev. Jisco očala so nekaj posebnega. Na tržišču zapolnjujejo vrzel z revolucionarnimi, a vendar zelo nosljivimi produkti. Njihove preproste linije in mehke krivulje so magnet za ujete poglede.

Jisco barvne kombinacije

Domiselne Jisco barvne kombinacije

Modna identiteta

Eleganca dizajnov in inspiracija za barve pri kolekciji očal Jisco prihaja iz opazovanja malih španskih ribiških vasic in obal. Dinamične barve, ki nastajajo v svetlobi tega dela Sredozemlja, so podlaga za drzne kontrastne kombinacije okvirjev. Kombinacije in odtenki barv, ki krasijo vsa Jisco očala, so unikatni in zaščiteni, zato jih ne boste našli na nobenih drugih očalih. Večplastnost acetata omogoča barvam, da se v različnih svetlobnih razmerah pokažejo in zasijejo v različnih odtenkih. Vsak okvir je ročno sestavljen in poliran. Ročno so vgrajeni tudi mali detajli, ki vsakemu okvirju dodajo kanček unikatnosti.

Očala Jisco za moške in ženske

Očala Jisco za moške in ženske

Zaščita pred soncem – Jisco sončna očala

V času, ko je sonce močnejše, je za oči zelo pomembna zaščita pred škodljivimi UV žarki. Kvalitetna sončna očala Jisco so lahko vaš modni dodatek, ki vam v vročih dneh pomaga premagovati vpliv sonca na prehitro staranje vaših oči.

Stekla vgrajena v Jisco sončna očala nudijo zaščito pred UVA in UVB žarki. So tudi polarizirana, kar pomeni, da odpravijo neprijetno bleščanje od površin, kot so avtomobilska vetrobranska stekla in vodne površine, poleg tega pa vam tudi v zimskih dneh pomagajo pri neprijetnem odboju sonca od snega. Tako imate v vseh letnih časih jasen pogled.

V primeru, da imate dioptrijo in bi želeli na soncu uporabljati sončna očala, pa so izvrstna rešitev sončna očala z dioptrijo, ki jo brez težav lahko vgradimo v Jisco sončna očala. Tako imate lahko sončna očala s svojo točno dioptrijo. Izbirate lahko med različnimi barvami očalnih stekel in polarizacijo.

Očalna stekla

Očala Jisco so primerna za vgradnjo vseh vrst očalnih stekel. Lahko jih uporabljate kot enožariščna očala, primerna pa so tudi za vgradnjo progresivnih ali pisarniških očalnih stekel. S progresivnimi očalnimi stekli se lahko funkcionalnost vaših očal še poveča, saj lahko z njimi gledate na vse razdalje. Progresivna stekla omogočajo, da svoj pogled enostavno le preusmerite ter z njimi vidite tako na daleč kot tudi na blizu. Tako funkcionalnost očal cenijo vsi tisti, ki s svojimi očali za daleč ne zmorejo več fokusirati predmetov, ki so blizu.

Jisco

Jisco

Očala Jisco in delo z računalnikom

V primeru, da želite očala Jisco uporabljati za delo z računalnikom, vam svetujemo izbiro stekel z antirefleksnim nanosom, ki pomaga kontrolirati količino modre svetlobe, ki pride do oči. Modra svetloba, ki jo oddaja sonce, je v zmernih količinah lahko za oči koristna, saj nam pomaga uravnavati naš spalni cikel. Dodana modra svetloba iz umetnih virov pa je za oči stresna. Na nas vpliva slabo, kar lahko občutimo kot razdraženost po dolgi uporabi zaslonov, nezmožnost spanja in zbujanje ponoči, suhe in utrujene oči, glavobole in celo depresijo. Poskrbite, da boste pri uporabi digitalnih ekranov varni z ustrezno zaščito svojih oči. Imamo le en par oči, zato poskrbimo, da bodo naše oči zdrave in čile.

Modna očala Jisco

Modna očala Jisco

Koristen nasvet

Koristen nasvet:

Pri nakupu korekcijskih okvirjev vam svetujemo, da ste pozorni na to kako vam okvirji pristajajo ter ali so vam udobni in jih boste z veseljem nosili. Pravilna izbira okvirjev je pomembna, četudi je znamka okvirjev svetovno znana. Ne izbirajte okvirjev zaradi znanega imena, temveč zaradi udobja in funkcionalnosti.