Očala Reserve

Očala samo za izbrane

Ste ljubitelj modnih in stilsko dovršenih korekcijskih okvirjev ter sončnih očal? Sta kakovost in udobje za vas pomemben faktor, ko se odločate za nakup?

Predstavljamo vam proizvajalca za očala Reserve, ki svoje ideje razvija na Češkem. Navdušuje z značilnim sodobnim dizajnom, hkrati pa veliko pozornosti namenja kakovostni izvedbi in detajlom.

Pri izdelavi okvirjev uporablja le vrhunske materiale kot sta titan in acetatna plastika ter kombinacija obeh. Kot vsako hitro rastoče podjetje sledi najnovejšim trendom in skrbi za nenehno razvijanje novih oblik.

Ocala Reserve

Očala Reserve

Zakaj bi izbrali očala Reserve?

Očala Reserve so znana in priljubljena pri vseh starostnih skupinah povsod po Evropi. Očala vam enostavno prirastejo k srcu zaradi edinstvenih oblik, ki jih ponujajo na tržišču. Še bolj privlačen pa je sodoben dizajn po dostopni ceni, v katerega se preprosto zaljubite. Sama površina ogrodja okvirjev je skrbno obdelana z posebnimi detajli, ki dajo poleg barv poseben čar in eleganco celotni zgodbi. Zelo velik poudarek je na vrhunski kvaliteti in udobju, saj so za očala Reserve izbrani le najboljši materiali. Acetatna plastika ni ena izmed mnogih. Je hipoalegena in poskrbi za vaše dobro počutje ob vsakodnevni nošnji.

Očala Reserve moški

Očala Reserve – rezervirano za moške

Titan

Za vse tiste, ki vas zanimajo tako tehnične podrobnosti kot napredni materiali, so okvirji iz titana kot naročeni. Zakaj ravno titan? Ker je to lahka in trpežna kovina. Tisti, ki se veliko gibljete na morskem zraku, naj vam kot zanimivost podamo informacijo, da je odporen tudi proti rji (koroziji) in zaradi tega ni občutljiv na morsko vodo.

Pri okvirjih iz titana je frontalni del okvirja v celoti iz čistega titana, ročki pa sta v kombinaciji z beta titanom. Zaradi svoje lahkosti, fleksibilnosti in antialergijskih lastnosti je titan vam kot uporabniku izjemno prijazen, zato vas nikakor ne pusti ravnodušnega. Zagotovo je odlična izbira za vse malo bolj zahtevne uporabnike, ki želite nekaj več.

Eleganca v vseh pogledih

Kolekcija Reserve Elegance je bila posebej zasnovana za vse gospe in dame, ki iščete elegantna, predvsem pa unikatna korekcijska očala z italijanskim pridihom. Očala Reserve so različnih oblik in barvnih odtenkov, od nevtralnih do živahnejših, ki poudarijo vašo življenjsko moč in mladost.

Ročke igrajo pomembno vlogo pri sami celoti, saj so edinstvene. Vrhunsko in natančno izdelane v ločeni specializirani proizvodnji to kolekcijo povzdignejo na najvišjo možno raven elegantnega oblikovanja. Vrhunsko odkritje Flex tehnologije v zglobih ročk omogoča več prilagajanja, kar pomeni še več udobja za vas ter še daljšo življenjsko dobo okvirja.

Očala Reserve - brezčasna eleganca

Očala Reserve – brezčasna eleganca

Vintage

Se še spomnite svetovno znanih zvezdnikov kot so John Lennon, Audrey Hepburn, Brigitte Bardot, Anna Karina in še mnogo drugih, ki so svoje ljubke obraze krasili z okvirji v retro stilu? Še dandanes je to zelo popularen in iskan model pri vseh generacijah.

In ja res je, nekatere stvari pač ne bodo šle nikoli v pozabo! Tudi Reserve Vintage kolekcija ne!

Očala Reserve Vintage

Očala Reserve – kolekcija Vintage

Sončna očala Reserve

Iščete polarizirana sončna očala? Kaj natanko to sploh pomeni? Polarizirana stekla vsebujejo poseben filter, ki preprečuje bleščanje od ravnih in gladkih površin, izboljša kontrast ter zmanjša utrujenost oči. Sončna očala Reserve imajo vrhunske polarizirane leče, ki čakajo na vas, da jih preizkusite. Ne bo vam žal. Tako kot korekcijska očala Reserve, so tudi sončna v celoti izdelana iz najboljših in najlažjih materialov. Očalna stekla odlikujejo visoka optična kakovost in moderna oblika, vedno pa so na sledi tudi najnovejšim trendom. Kolekcija sončnih očal Reserve je resnično obsežna in privlačna za vsakega izmed vas.

Sončna očala Reserve

Sončna očala Reserve

Katera očalna stekla izbrati?

Izbira očalnih stekel je odvisna samo od vas in vaših želja. Tisti, ki ste kratkovidni in ne vidite oddaljenih predmetov, se boste vsekakor odločili za enožariščna stekla. Na voljo pa so tudi večžariščna ozir. progresivna očalna stekla za vse, ki potrebujete očala za gledanje na daljavo in na bližino. Glede na dioptrijo vam svetujemo o pravilni izbiri tanjšave očalnih stekel ter opravimo vse potrebne meritve za pravilno prileganje okvirja in dober vid. Pri nas lahko opravite tudi celoten pregled vida, za katerega vam nudimo jamstvo točne dioptrije. Vaše zadovoljstvo je naše poslanstvo.

 

Koristen nasvet

Koristen nasvet:

V primeru, da boste očala Reserve uporabljali tudi med vožnjo, vam pri izbiri očalnih stekel priporočamo Hoya EnRoute stekla za vožnjo. Očalna stekla zmanjšajo neprijetno bleščanje med vožnjo. Obarvana so v rahlo rumenkastem tonu, saj s tem pripomorejo k izboljšanemu zaznavanju kontrastov.