Očala Silhouette

Lahki, neopazni in vzdržljivi korekcijski okvirji

Očala Silhouette poudarjajo edinstvenost vsakega posameznika saj so zelo lahka in ne prekrijejo obraza temveč ga le poudarijo. Narejena so iz titana in skoraj v celoti ročno izdelana v družinskem podjetju v Avstriji, ki ima 40-letno tradicijo in je prisotno v več kot 100 državah sveta.

Očala Silhouette

Očala Silhouette

Zaradi lahkosti, fleksibilnosti in vzdržljivosti titan materiala ter zaradi svojega edinstvenega dizajna se uporabnik skoraj ne zaveda, da nosi očala. Okvirji so namenjeni tako moškim kot ženskam, s svojimi zanimivimi detajli pa ustvarjajo eleganco in minimalističnost zaradi česar niso dolgočasni.

Korekcijski okvirji Silhouette

Korekcijski okvirji Silhouette

Ena izmed mojstrovin je model Titan Minimal Art, ki je brez tečajev in vijakov in težak komaj 1,8 grama.

V optiki Moj optik vam pred naročilom korekcijskih stekel naredimo točen izračun debeline stekel glede na vašo dioptrijo. S tem omogočimo, da so očala estetsko narejena in očalna stekla niso debela in težka.

Koristen nasvet

Koristen nasvet:

Pri nakupu korekcijskih okvirjev vam svetujemo, da ste pozorni na to kako vam okvirji pristajajo ter ali so vam udobni in jih boste z veseljem nosili. Četudi je znamka okvirjev svetovno znana, ne izbirajte okvirjev zaradi znanega imena, temveč zaradi udobja in funkcionalnosti, da na koncu ne boste razočarani.