Očala Modo

HARMONIČNI KONTRASTI

Skozi 30-letno zgodovino znamka okvirjev Modo nudi okvirje znane po svoji lahnosti in trajni kvaliteti. Njihovi dizajni so ogledalo sveta okrog nas – v arhitekturni preciznosti pa tudi v harmoničnem kontrastu med močjo, strukturo in svetlobo.

Od 1990 so prerastli svoje Newyorške korenine in sedaj združujejo progresivni duh tega velikega mesta z italijansko dediščino dizajna in skandinavskim minimalizmom. Vsaka nova kolekcija združuje inovativne mešanice materialov in kompozitov ter izpopolnjeno estetiko, ki povezuje obliko in funkcijo v perfektnem balansu.

INOVATIVNI MATERIALI

Modo v svojih kolekcijah blesti z uporabo različnih materialov, katerim je skupna lastnost izredna lahkost. Kombinacija ultra-lahkega acetata in ultra-lahkega beta-titana z različnimi lahkimi plastičnimi dodatki so paradni konj njihovih kolekcij. Kombinacija drznega in nežnega je vedno njihov zaščitni znak. Poleg tega vedno presenetijo z nenavadnimi kombinacijami oblik. Njihova tradicija inovacij se nadaljuje – nova kolekcija namreč poleg ultra-lahkih okvirjev združuje še funkcionalnost brezvijačnih sistemov ročk.