Kapljice za oči in pripomočki

Kapljice za oči in pripomočki za kontaktne leče

Kapljice za oči

Vismed vlažilne kapljice

Kapljice za oči so namenjene lajšanju simptomov suhega očesa, pri pekočem občutku in občutku utrujenih oči zaradi prahu, dima, suhe toplote, klimatiziranih prostorov, dolgotrajnega dela z računalnikom ali nošenja kontaktnih leč. Kapljice naredijo dolgotrajen zaščitni film na površini očesa, ki se le počasi odstranjuje z mežikanjem. Kapljice Vismed po vkapanju v oko nudijo dolgotrajno olajšanje in veliko ugodje. Ne vsebujejo nobenih konzervansov.

 

 

Gel za oči

Vismed gel
Gel za oči je gel za vlaženje oči in lajšanje ostalih težav povezanih s pomanjkanjem solz. Primeren je za vse, ki imajo zelo suhe oči zaradi vsakodnevnih dejavnikov okolja: dima, prahu, vetra, močne naravne ali umetne svetlobe, suhega zraka v klimatiziranih ali centralno ogrevanih prostorih, premajhne frekvence mežikanja pri gledanju televizije ali v ekran računalnika, nošenja kontaktnih leč ali neustrezne kozmetike. Gel je brez konzervansov.

 

 

Posodica za kontaktne leče

Poznamo več vrst posodic, ki so namenjene shranjevanju kontaktnih leč. Obstajajo pokončne z enim pokrovčkom in čistilnim mehanizmom in druge, ki imajo ločen prostor za levo in desno lečo z dvema pokrovčkoma. Nekateri imajo radi eno, drugi drugo zaradi preprostejše uporabe. Pomembno je le, da ima posodica jasno označen prostor za levo in desno lečo.

Posodica za leče

Klasična posodica z ločenim prostorom za levo in desno lečo

Posodica za leče

Posodica s čistilnim mehanizmom za večnamenske tekočine

Posodica za leče

Posodica za kontaktne leče namenjena peroksidni čistilni tekočini

Posodica za poltrde leče

Posodica za poltrde kontaktne leče