Leče Options Premier

Mesečne kontaktne leče proizvajalca Coopervision

Kontaktne leče Options Premier so silikon-hidrogelne kontaktne leče za mesečno uporabo. Kontaktne leče zaradi svojega posebnega dizajna zagotavljajo udobje pri nošenju skozi ves dan. Napredna tehnologija in posebej oblikovan rob leče omogočata udobno interakcijo med robom leče in veko, tako da se kontaktnih leč sploh ne čuti.

MATERIAL IN PREPUSTNOST KISIKA

Kontaktne leče Options Premier so narejene iz silikon hidrogelnega materiala, Comfilcon A, ki zagotavlja visoko prepustnost kisika skozi lečo. Izmerjena vrednost oskrbe s kisikom (Dk/t vrednost) je 160, kar omogoča, da so oči zdrave in bistre. Vsebnost vode je 48 %. Kontaktne leče so v prednosti zaradi nove precizne konstrukcije. Le-ta med drugim vključuje asferni dizajn leče, ki pomaga optimizirati prileganje leče in posledično izboljšati vid.

LASTNOSTI

The Aberration Neutralizing System™ je sistem ustvarjen za izboljšanje kakovosti vida z minimalnimi optičnimi nepravilnostmi.

Aquaform Technology je tehnologija, ki pomaga leči, da ohranja vlažnost skozi cel dan. Očem pomaga, da ostanejo bela in jasna, saj očesu omogoča potrebno preskrbo s kisikom.

Gladki zaobljeni robovi povečajo udobje nošnje, saj zmanjšajo interakcijo med kontaktno lečo in veko.

NOŠENJE KONTAKTNIH LEČ Options premier

Kontaktne leče Options Premier so mesečne leče za dnevno nošenje, kar pomeni, da se menjajo na vsake 4 tedne od datuma odprtja embalaže v kateri so kontaktne leče shranjene. Tako vsak mesec začnete s svežim parom leč, kar omogoča večjo higieno, udobje in svežino, urnik menjave kontaktnih leč pa si z lahkoto zapomnite.

Pri uporabi kontaktnih leč Coopervision Options Premier priporočamo tekočino istega proizvajalca (Coopervision) – All In One Light.

TEHNIČNE LASTNOSTI

Kontaktne leče so na voljo v dioptrijah od -10,00 do +8,00 s premerom 14,0 mm. Bazna krivina (BC) kontaktnih leč je 8.6 mm. Pakirane so v škatlice po 3 leče.

Variante kontaktnih leč obsegajo tudi korekcijo astigmatizma (Options Premier toric), ter korekcijo presbiopije (Options Premier Multifocal).

ZALOGA V OPTIKI MOJ OPTIK IN ROK DOBAVE

V naši optiki imamo ves čas na zalogi kontaktne leče Options Premier v dioptrijah od -0,75 do -5,50. V primeru drugačne dioptrije kontaktne leče naročimo in dobavimo v enem do dveh tednov. Naročilo lahko oddate osebno ali po telefonu. Kontaktne leče Coopervision Options so na voljo izključno optikom in okulistom.