Skoči na vsebino

Skrbniški paket POPOLNA ZAŠČITA “se zgodi”

popolna zaščita

Zavarovanje za korekcijska očala s 50-% subvencijo

V optiki Moj optik že od vsega začetka mislimo na uporabnike očal. Zadovoljstvo stranke je naše največje vodilo. Ker si prizadevamo ponuditi največ, vam ponujamo skrbniški paket, ki bo nudil popolno zaščito vaših očal za 12 ali 24 mesecev od nakupa. To pomeni, da vam ob poškodbi ali uničenju vaših očal ali očalnih leč nudimo 50-% subvencije pri nakupu novih očal enake vrednosti in enake dioptrije (enak okvir in enaka stekla).

50-% subvencija za očala

Želimo si, da bi vaša očala lahko res brezskrbno uporabljali. Zavedamo se, da nesreča nikoli ne počiva in se včasih z očali tudi kaj zgodi. Vsem kupcem skrbniškega paketa »POPOLNA ZAŠČITA« nudimo 50-% subvencijo ob nakupu novih očal z enako dioptrijo. To pomeni, da v primeru poškodbe novih pri nas kupljenih očal ali očalnih stekel, 50 % cene novih očal subvencioniramo mi. Vrednost novih očal mora biti enaka vrednosti poškodovanih očal. Skrbniški paket »POPOLNA ZAŠČITA« je na voljo za dve časovni obdobji, in sicer za 12 mesecev ali za 24 mesecev.

Subvencija velja v primeru loma, mehanskih poškodb in prask, ne velja pa v primeru izgube očal ali ob spremembi dioptrije

 

50-% subvencija za očalne leče

V primeru, da želite zavarovati le nova stekla vaših očal, se lahko odločite za skrbniški paket »ZAŠČITA STEKLA«. V tem primeru nudimo 50-% subvencije ob nakupu novih stekel z enako dioptrijo. Vrednost novih stekel mora biti enaka vrednosti poškodovanih stekel. Subvencija velja v primeru loma, mehanskih poškodb in prask, ne velja pa v primeru izgube očal ali ob spremembi dioptrije. Skrbniški paket »ZAŠČITA STEKLA« je na voljo za dve časovni obdobji, in sicer za 12 mesecev ali za 24 mesecev.

Pregled in popravila očal

Dobro je, da so vsaka očala vsaj enkrat letno deležna pregleda, saj je le tako lahko zagotovljena dolgotrajna uporaba očal. V našem laboratoriju vsaka očala, ki so prinesena v pregled, skrbno pregledamo in preverimo vse kontrolne točke. Po potrebi zamenjamo vijake, zglobe in vzmeti naoljimo, tako, da so priponke fleksibilne. Zamenjamo nosnike, ki se z uporabo iztrošijo, pretrgajo in oksidirajo. Če je potrebno, očala s posebnim orodjem poravnamo in jih prilagodimo po vašem obrazu. Skrbniški paket »POPOLNA ZAŠČITA« vključuje brezplačen pregled in popravilo očal.

Čiščenje očal

Čiščenje očal je zelo pomembno, saj s tem odstranjujemo sol in nečistoče z očal ter poskrbimo, da bodo očala še dolgo služila svojemu namenu. V optiki Moj optik vaša očala najprej očistimo v ultrazvočni napravi, kjer popolnoma odstranimo nečistoče, nato pa s posebnim čistilom očistimo stekla in jih primerno osušimo. Čiščenje očal priporočamo vsaj enkrat na leto. Skrbniški paket »POPOLNA ZAŠČITA« vključuje brezplačno ultrazvočno čiščenje očal.

Svetovanje

Pri nakupu in izbiri korekcijskih okvirjev in stekel je zelo pomembno tudi strokovno svetovanje. Za posvet in svetovanje strankam si v naši optiki vzamemo toliko časa, kolikor ga stranka potrebuje. Smatramo, da je to ena naših velikih prednosti. Temu pa namenjamo veliko pozornosti tudi po opravljenem nakupu očal. Želimo, da so stranke po opravljenem nakupu očal zadovoljne in izbrani pripomoček s pridom uporabljajo.

V primeru, da imate kakršnakoli vprašanja glede očal ali nejasnosti povezane z nošenjem očal nas pokličite! Potrudili se bomo in vam pomagali. Vsi vemo, da je dober nasvet pomemben, saj pomaga pri odločitvi, hkrati pa z njim lahko prihranimo čas in denar.

 

Cenik

SKRBNIŠKI PAKET ČAS ZAVAROVANJA CENA (v EUR)POPOLNA ZAŠČITA (očala+stekla)
ENOŽARIŠČNA OČALA 1 leto 30
2 leti 55
PROG./SPEC. OČALA* 1 leto 40
2 leti 75ZAŠČITA STEKLA (stekla)
ENOŽARIŠČNA OČALA 1 leto 20
2 leti 35
PROG./SPEC. OČALA* 1 leto 30
2 leti 55

*PROGRESIVNA OČALA / SPECIALNA OČALA

Skrbniški paket »POPOLNA ZAŠČITA« in »ZAŠČITA STEKLA« velja le za očala in stekla kupljena v optiki Moj optik. Storitev ne velja za rabljene ali prinesene okvirje.

Te skrbi tvoj vid?

V primeru, da se pojavljajo motnje vida, vam svetujemo, da pregled vida opravite čimprej.

×