Skoči na vsebino

Leče Acuvue Oasys

Kakovostne silikon-hidrogelne kontaktne leče

Vsak ima včasih občutek utrujenih oči. Pri uporabi kontaktnih leč pa je lahko ta občutek prisoten prepogosto. Posebno po dolgem dnevu pred računalnikom ali v prostoru s klimatsko napravo so oči lahko razdražene in bolj suhe. Kontaktne leče Acuvue Oasys se zelo uspešno borijo proti izsušenosti in utrujenim očem.

Material in prepustnost kisika

Kontaktne leče so narejene iz silikon hidrogelnega materiala, Senofilcona A, ki zagotavlja zelo visoko prepustnost kisika skozi lečo. Izmerjena vrednost oskrbe s kisikom (Dk/t vrednost) je 147. Visoka vrednost prepustnosti kisika omogoča udobje tudi uporabnikom kontaktnih leč z višjimi dioptrijami. Kontaktne leče zagotavljajo veliko udobje v suhem okolju, kot so ogrevani in klimatizirani prostori in pri dolgotrajnem delu z računalnikom. Vsebnost vode je 38 %.

Tehnologija Hydraclear Plus

Tehnologija Hydraclear Plus omogoča, da so kontaktne leče gladke in navlažene. V kontaktnih lečah je z vlago bogato vlažilno sredstvo, ki pomaga ohranjati solzni film. Oči so tako ves dan navlažene, posledično pa se manj utrudijo, so sveže in bistre. Ker imajo leče izredno gladko površino, veke zlahka drsijo čeznje in je trenje majhno.

UV zaščita

Kontaktne leče Acuvue blokirajo UV sevanje in nudijo dodatno zaščito pred škodljivimi UV žarki. UV zaščita razreda 1 pomaga varovati oči pred škodljivimi sončnimi žarki, upoštevati pa je potrebno, da kontaktne leče niso zadostna zaščita in nadomestilo za kakovostna sončna očala.

Nošenje kontaktnih leč Acuvue Oasys

Kontaktne leče Acovue Oasys so leče za 14-dnevno nošenje, kar pomeni, da se menjajo na vsakih 14 dni od datuma odprtja embalaže, v kateri so kontaktne leče shranjene. Tako vsakih 14 dni začnete s svežim parom, kar omogoča večjo higieno, udobje in svežino.

Tehnične lastnosti

Kontaktne leče so na voljo v dioptrijah od -12,00 do +8,00 s premerom 14,0 mm. Obstajajo v dveh baznih krivinah (BC), in sicer 8.4 mm in 8.8 mm. Pakirane so v škatlice po 6 leč.

Zaloga v optiki Moj Optik in rok dobave

V naši optiki imamo ves čas na zalogi kontaktne leče Acuvue Oasys z bazno krivino 8.4 mm v dioptrijah od -0,50 do -9,00. V primeru drugačne dioptrije kontaktne leče naročimo in dobavimo v enem do dveh dneh.

Kartica zvestobe

Nudimo tudi ugodnost: ob nakupu 5 škatlic kontaktnih leč v roku devetih mesecev vam šesto škatlico podarimo.

Koristen nasvet

Koristen nasvet:

Če imate težave z očmi ali z vašimi kontaktnimi lečami, se lahko obrnete na nas, da pregledamo vaše oči. Velikokrat so težave z očmi posledica nošenja nepravilnih kontaktnih leč z napačno krivino ali material, ki ne ustreza vašim očem.

Pri nas predpisujemo izključno kakovostne kontaktne leče z visoko prepustnostjo kisika. Ob pregledu vida za kontaktne leče lahko brezplačno testirate več vrst kontaktnih leč in tako najdete tiste, ki vam najbolj ustrezajo.

Te skrbi tvoj vid?

V primeru, da se pojavljajo motnje vida, vam svetujemo, da pregled vida opravite čimprej.

×