Očala Kristian Olsen Denmark

Optični okvir je več kot le pripomoček za izboljšanje vida. Je več kot modni dodatek. Očala so del vaše osebnosti in podaljšek vas samih. Danski proizvajalec Kristian Olsen predstavlja visoko kvalitetne optične okvirje, ki privabljajo poglede.

Ime Kristian Olsen je postal sinonim za kvaliteto – po več letih v industriji – so prepričani, da vedo kaj imajo ljudje radi in česa ne. S to mislijo so ustvarili linijo očal, ki je brezčasno privlačna, z nezmotljivim smislom za stil.

Samo ime Kristian pomeni »glas«, Olsen pa pomeni »od nekdaj«. Povedano na kratko – živeli so z različnimi stili, videli kako se skozi obdobja spreminjajo, ampak se vedno vrnejo. Vedo, da so očala, ki jih oblikujejo brezčasna. Navdih za njihove dizajne so trendi, ki se dogajajo v svetu in trendi preteklosti. Izbirate lahko od retro do ultra-modernimi dizajni. Za vsakega se najde pravi KO okvir.

Okvirji Kristian Olsen Denmark

ZGODBA

Zgodba znamke Kristian Olsen se je začela leta 2013, s koreninami v brezčasnem skandinavskem dizajnu. Ekipa se je začela širiti leta 2015, ko so v svojo ekipo povabili strokovnjake iz celega sveta. Zaradi novega znanja in ekspertize lahko ustvarjajo kolekcije prilagojene za vsak okus in vsak kotiček sveta.

Okvirji Kristian Olsen Denmark

IZJEMNA KVALITETA PO DOSEGLJIVI CENI

Podjetje redno predstavlja nove kolekcije modnih okvirjev, basic okvirjev in sončnih očal. So vedno v koraku z trendi, še vedno pa ostajajo zvesti minimalizmu. Garantirajo visoko kvaliteto po dosegljivih cenah. Na ta način lahko vsak izmed nas nosi trendne okvirje.

Okvirji Kristian Olsen Denmark

DIZAJN

Ekipa Kristian Olsen sestoji iz inspiriranih oblikovalcev z izkušnjami iz različnih področij. S pretanjenim občutkom za modo skupaj ustvarjajo brezčasne dizajne s sodobnimi detalji. Njihova očala nas vedno navdušijo s posebnim, skoraj ekskluzivnim videzom.

Okvirji Kristian Olsen Denmark

IZDELAVA

Dizajn, udobje in funkcionalnost so lastnosti Kristian Olsen očal. Izdelana so iz najboljših materialov, z uporabo modernih tehnik. Niso plod masovne proizvodnje, prav zaradi butične izdelave v manjših serijah, pa je kvaliteta lahko konstantno nadzorovana.

Okvirji Kristian Olsen Denmark